Tisza-tavi Ökocentrum, Poroszló

A Nemzeti Mobilfizetési Rendszer keretein belül elérhetővé váltak a Tisza-tavi Ökocentrum alábbi belépőjegyei.

Jegyek:

Jegy típusa Ár [Ft] Megjegyzés
ÖKOCENTRUM ALAP CSOMAG Felnőtt (18-62 év) 3400 Ft 18 és 62 év közötti felnőtt látogatóink részére. A 3D mozi és a kishajós kirándulás a mobilfizetést választók számára KIEGÉSZÍTŐ JEGGYEL elérhető, melyet a főépület központi információs pultjában lehet megvásárolni.
ÖKOCENTRUM ALAP CSOMAG Kedvezményes Junior (3-18 év) 3100 Ft 3 és 18 év közötti látogatóink részére. A 3D mozi és a kishajós kirándulás a mobilfizetést választók számára KIEGÉSZÍTŐ JEGGYEL elérhető, melyet a főépület központi információs pultjában lehet megvásárolni.
ÖKOCENTRUM ALAP CSOMAG Kedvezményes Senior (62 éves kortól) 3100 Ft 62 év fölötti látogatóink részére. A 3D mozi és a kishajós kirándulás a mobilfizetést választók számára KIEGÉSZÍTŐ JEGGYEL elérhető, melyet a főépület központi információs pultjában lehet megvásárolni.
ÖKOCENTRUM ALAP CSOMAG Kedvezményes Fogyatékkal élők számára (18 - 62 év) 3100 Ft 18 és 62 év életkor közötti fogyatékkal élők, amennyiben a fogyatékosság megfelelő dokumentummal igazolásra kerül. A 3D mozi és a kishajós kirándulás a mobilfizetést választók számára KIEGÉSZÍTŐ JEGGYEL elérhető, melyet a főépület központi információs pultjában lehet megvásárolni.
ÖKOCENTRUM ALAP CSOMAG Kedvezményes Fogyatékkal élők számára (3 - 18 év) 2800 Ft 3 és 18 év életkor közötti fogyatékkal élők, amennyiben a fogyatékosság megfelelő dokumentummal igazolásra kerül. A 3D mozi és a kishajós kirándulás a mobilfizetést választók számára KIEGÉSZÍTŐ JEGGYEL elérhető, melyet a főépület központi információs pultjában lehet megvásárolni.
ÖKOCENTRUM ALAP CSOMAG Kedvezményes Nagycsaládos 11000 Ft Jogosult minden 3 vagy több gyermekes család saját szülővel, amennyiben a Nagycsaládosok Országos Egyesületében való tagságot a NOE érvényes kártyájával igazolja. A 3D mozi és a kishajós kirándulás a mobilfizetést választók számára KIEGÉSZÍTŐ JEGGYEL elérhető, melyet a főépület központi információs pultjában lehet megvásárolni .
ÖKOCENTRUM ALAP CSOMAG Kedvezményes Felnőtt (legalább egy 18 év alatti gyermekkel érkező felnőtt részére) 3100 Ft Legalább egy 18 év alatti gyermekkel érkező felnőtt látogatóink részére. Családonként legfeljebb két darab kedvezményes felnőtt jegy vásárolható. A 3D mozi és a kishajós kirándulás a mobilfizetést választók számára KIEGÉSZÍTŐ JEGGYEL elérhető, melyet a főépület központi információs pultjában lehet megvásárolni.
Bébijegy - szerdától vasárnapig felhasználható (3 éves kor alatt) 200 Ft 3 éves kor alatti gyermekek részére.

Vásárolja meg belépőjegyét mobilfizetéssel!

Viszonteladó Platform Ügyfélszolgálat
Nemzeti Mobilfizetési Zrt. Android/iOS +36 36 889 889

Az ingyenes applikációk a https://nemzetimobilfizetes.hu/applikaciok oldalon, illetve az alábbi linkeken érhetőek el.

App Store Google Play

További részletekért látogasson el a http://www.tiszataviokocentrum.hu/ oldalra.