Barack Gyógy- és Élményfürdő

Váltsa meg belépőjegyét papírmentesen, digitálisan a Nemzeti Mobilfizetési Rendszerben!

Jegyek:

Jegy típusa Ár [Ft] Megjegyzés
Felnőtt napi fürdőbelépő 3 600 Ft A belépőjegy tulajdonosa a gyógy – és élményfürdőt korlátlanul tudja igénybe venni nyitvatartási időn belül. A belépő egyszeri belépésre jogosítja fel tulajdonosát. (a szaunavilágba és a csúszdaparkba külön jegy megvásárlása szükséges). A fürdőbelépő nem névre szóló.
Gyermek fürdőbelépő 3 100 Ft A belépőjegy tulajdonosa a gyógy – és élményfürdőt korlátlanul tudja igénybe venni nyitvatartási időn belül. A belépőt 3-14 éves korú gyermek részére lehet megvásárolni. A belépő egyszeri belépésre jogosítja fel tulajdonosát. (a szaunavilágba és a csúszdaparkba külön jegy megvásárlása szükséges). A fürdőbelépő nem névre szóló.
Nyugdíjas napi fürdőbelépő 3 100 Ft A belépőjegy tulajdonosa a gyógy – és élményfürdőt korlátlanul tudja igénybe venni nyitvatartási időn belül. A belépő megvásárlására azon személy jogosult, aki betöltötte a 62. életévét, valamint nyugdíjas igazolvánnyal vagy rokkant igazolvánnyal rendelkezik és felmutatja. A belépő egyszeri belépésre jogosítja fel tulajdonosát. (a szaunavilágba és a csúszdaparkba külön jegy megvásárlása szükséges). A fürdőbelépő nem névre szóló.
Családi fürdőbelépő (2+1) 9 400 Ft A belépőjegy tulajdonosa a gyógy – és élményfürdőt korlátlanul tudja igénybe venni nyitvatartási időn belül. A családi jegy jogosultja: 2 felnőtt (házastársak, élettársak) és egy hozzájuk tartozó 3-14 éves korú gyermek.
Családi fürdőbelépő (2+2) 12 100 Ft A belépőjegy tulajdonosa a gyógy – és élményfürdőt korlátlanul tudja igénybe venni nyitvatartási időn belül. A családi jegy jogosultja: 2 felnőtt (házastársak, élettársak) és 2 hozzájuk tartozó 3-14 éves korú gyermek.
Családi fürdőbelépő (2+3) 14 800 Ft A belépőjegy tulajdonosa a gyógy – és élményfürdőt korlátlanul tudja igénybe venni nyitvatartási időn belül. A családi jegy jogosultja: 2 felnőtt (házastársak, élettársak) és 3 hozzájuk tartozó 3-14 éves korú gyermek.
Felnőtt délutáni fürdőbelépő 3 400 Ft A belépőjegy tulajdonosa a gyógy – és élményfürdőt korlátlanul tudja igénybe venni 16:00 óra után záróráig. A belépő egyszeri belépésre jogosítja fel tulajdonosát. (a szaunavilágba és a csúszdaparkba külön jegy megvásárlása szükséges). A fürdőbelépő nem névre szóló.
Gyermek délutáni fürdőbelépő 2 900 Ft A belépőjegy tulajdonosa a gyógy – és élményfürdőt korlátlanul tudja igénybe venni 16:00 óra után záróráig. A belépőt 3-14 éves korú gyermek részére lehet megvásárolni. A belépő egyszeri belépésre jogosítja fel tulajdonosát. (a szaunavilágba és a csúszdaparkba külön jegy megvásárlása szükséges). A fürdőbelépő nem névre szóló.
Nyugdíjas délutáni fürdőbelépő 2 900 Ft A belépőjegy tulajdonosa a gyógy – és élményfürdőt korlátlanul tudja igénybe venni 16:00 óra után záróráig. A belépő megvásárlására azon személy jogosult, aki betöltötte a 62. életévét, valamint nyugdíjas igazolvánnyal vagy rokkant igazolvánnyal rendelkezik és felmutatja. A belépő egyszeri belépésre jogosítja fel tulajdonosát. (a szaunavilágba és a csúszdaparkba külön jegy megvásárlása szükséges). A fürdőbelépő nem névre szóló.
Szaunavilág belépő 2 200 Ft A szaunavilág belépő tulajdonosa a szaunavilágot korlátlanul tudja igénybe venni a nyitvatartási időben (10:00-záróráig). Szaunavilág belépőt csak abban az esetben tudja igénybe venni, ha megvásárolja valamely napi vagy délutáni fürdőbelépőnket. A Szaunavilág jegy önmagában, fürdőbelépő nélkül, nem érvényes.

Vásárolja meg belépőjegyét mobilfizetéssel!

Viszonteladó Platform Ügyfélszolgálat
Nemzeti Mobilfizetési Zrt. Android/iOS +36 36 889 889

Az ingyenes applikációk a https://nemzetimobilfizetes.hu/applikaciok oldalon, illetve az alábbi linkeken érhetőek el.

App Store Google Play

További részletekért látogasson el a https://barackresort.hu/ oldalra.