OTP Mobil

A Simple alkalmazással kényelmesen és egyszerűen parkolhatsz Budapesten és országszerte valamint vásárolhatsz vele e-Matricát. A költségeket bankkártyával fizetheted, így az összeg nem a telefonszámlát terheli, és a kényelmi díj nálunk csak 50 Ft. A Simple mobilszolgáltató- és bankfüggetlen, ráadásul számos más dologra is használhatod, rendelhetsz vele ételt, vagy akár a kóládat is megvásárolhatod vele az automatából! 

Töltsd le te is!

Viszontértékesített szolgáltatások

 • Parkolás
 • E-Matrica 10 napos
 • E-Matrica 30 napos
 • E-Matrica Éves

Alkalmazás letöltése

      

A Simple szolgáltatás használata egyszerű és gyors. Töltsd le az alkalmazást okostelefonodra Google Playből vagy AppStore-ból, majd regisztrálj az appban. A fizetés történhet bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel. A Simple csak internetkapcsolattal működik, ami adatforgalmat generál. Ha a használat során problémád merülne fel, 24 órás telefonos ügyfélszolgálatunk bármikor rendelkezésre áll.
A részletes felhasználási feltételeket ITT olvashatod.

Szolgáltatás igénybevételének menete

Ha még nem használtad a Simple appot, töltsd le a store-ból és regisztrálj! Ha parkolni szeretnél, nyisd meg a Parkolás csempét, és add meg a gépjármű rendszámát! Válaszd ki, hol parkolsz a zónakód vagy a cím megadásával! Ebben segíthet az automatikus helymeghatározás.Majd indítsd el a parkolást!
Ha e-matricát szeretnél vásárolni, nyisd meg az e-Matrica csempét, add meg a gépjármű rendszámát, majd válaszd ki a kívánt matricát! Ennyire egyszerű!

Ügyfélszolgálat

Telefon: +36 1/20/30/70 3666611
Kapcsolat: ugyfelszolgalat@simple.huAz ingyenes OTPay alkalmazás segítségével egyszerűen és biztonságosan fizethet interneten és üzletekben, feltöltheti mobiltelefon egyenlegét, fizetheti közterületi parkolási díjait, vagy akár megvásárolhatja magyarországi (országos heti, havi, éves és megyei éves) autópálya-matricáját. Sőt, mindezt nem csak az OTP Bank ügyfeleként teheti meg! 
Bővebben: https://www.otpbank.hu/otpay/ 

Viszontértékesített szolgáltatások

 • Parkolás
 • E-Matrica 10 napos
 • E-Matrica 30 napos
 • E-Matrica Éves

Alkalmazás letöltése

   

A mobiloperátor- és bank független szolgáltatás az ingyenesen letölthető (IOS és Android) OTPay nevű mobilalkalmazás segítségével vehető igénybe.

Ehhez szükséges:
- min. Android 4.
- min. iOS 6.0
- SMS küldésére, fogadására alkalmas mobiltelefon internetkapcsolattal. (Az egy tranzakcióhoz tartozó adatforgalom kevesebb, mint 1 kByte).

Töltse le az alkalmazást a Google Play vagy Apple Store áruházakból, regisztráljon az alkalmazásban, és fizessen biztonságosan!

Szolgáltatás igénybevételének menete

Az alkalmazás letöltését követően rövid regisztráció után vehető igénybe a szolgáltatás. OTPay összes funkciója akkor lesz elérhető, ha legalább egy bankkártyát regisztrál. Az alkalmazásban bármely bank által kibocsátott MasterCard, VISA, vagy American Express bankkártya vagy hitelkártya regisztrálható.
A fizetési tranzakciók a regisztráció során megadott 6 jegyű jelszó (mPIN) megadásával indíthatók.
Bővebben: http://www.otpay.hu

Ügyfélszolgálat

Telefon: +36 1/20/30/70 366 6000
Kapcsolat: informacio@otpbank.hu

 


Az OTPdirekt szolgáltatásaiban (internetbank, SmartBank mobilalkalmazás, telefonos ügyfélszolgálat) könnyedén, néhány perc alatt megvásárolhatja autópálya-matricáját, ráadásul az OTP Bank számlavezető rendszerének nyitva tartási idejétől függetlenül bármikor, bárhol!

Viszontértékesített szolgáltatások

 • E-Matrica 10 napos
 • E-Matrica 30 napos
 • E-Matrica Éves

Alkalmazás letöltése

      

Az OTP SmartBank alkalmazás letölthető a Google Play, APP Store és Windows áruházakból is.

Technikai feltételek: 
Készülék: min. 240x320-as képernyőfelbontás, min. 512 MB RAM
Operációs rendszer: 
- min. iOS 5.0
- min. Android 2.2
- min. Windows 7.5

A szolgáltatás igénybevételének menete

Internetes és telefonos szolgáltatás
Az OTPdirekt szolgáltatás igénybevételéhez Önnek mindössze egy lakossági forint folyószámlához tartozó érvényes bankkártyára vagy egy hitelkártyára van szüksége. A szerződést az OTP Bank bármelyik fiókjában mindössze néhány perc alatt megkötheti.

SmartBank mobilalkalmazás:
Az OTP SmartBank szolgáltatás funkcióit OTPdirekt internetes szolgáltatást használó ügyfelek vehetik igénybe. A használat megkezdéséhez mindössze aktivált Mobil Aláírás szolgáltatásra és egy rövid, egyszerű regisztrációra van szükség, ezt követően a SmartBank szolgáltatás máris használható!
A regisztráció történhet:
- OTPdirekt internetes szolgáltatás Igénylések menüpontjában
- Bankfiókban
- OTPdirekt telefonos szolgáltatás keretében (lakossági ügyfeleknek)

Ügyfélszolgálat

Telefon: +36 1/20/30/70 366 6611
Kapcsolat: ugyfelszolgalat@simple.hu