Harkány Gyógyfürdő

A Nemzeti Mobilfizetési Rendszer keretein belül elérhetővé váltak a Harkány Gyógyfürdő alábbi belépőjegyei.

Jegy típusa | Gyógyfürdő és Vizivilág Ár [Ft] Megjegyzés
Gyógyfürdő és Vízivilág Kedvezményes bérlet 32 000 Ft 7 alkalmas belépő. 62. életévét betöltött személy vagy érvényes nappali tagozatos diákigazolvánnyal rendelkező személy veheti igénybe, illetve gyermekek 4 éves kortól. A jegyek kizárólag egyszeri belépésre érvényesek. A jeggyel a teljes fürdőkomplexum használható.
Gyógyfürdő és Vízivilág Kedvezményes délutáni jegy 4 000 Ft 14 órától vehető igénybe. 62. életévét betöltött személy vagy érvényes nappali tagozatos diákigazolvánnyal rendelkező személy veheti igénybe, illetve gyermekek 4 éves kortól. A jegyek kizárólag egyszeri belépésre érvényesek. A jeggyel a teljes fürdőkomplexum használható.
Gyógyfürdő és Vízivilág Felnőtt bérlet 39 900 Ft 7 alkalmas belépő. A jegyek kizárólag egyszeri belépésre érvényesek. A jeggyel a teljes fürdőkomplexum használható.
Gyógyfürdő és Vízivilág Kilépőjegy 800 Ft A jegyek kizárólag egyszeribelépésre érvényesek. A jeggyel a teljes fürdőkomplexum használható.
Gyógyfürdő és Vízivilág Kedvezményes napijegy 4 900 Ft 62. életévét betöltött személy vagy érvényes nappali tagozatos diákigazolvánnyal rendelkező személy veheti igénybe, illetve gyermekek 4 éves kortól. A jegyek kizárólag egyszeribelépésre érvényesek. A jeggyel a teljes fürdőkomplexum használható.
Gyógyfürdő és Vízivilág Felnőtt délutáni jegy 5 000 Ft 14 órától vehető igénybe.
Regisztrációs jegy 300 Ft 0-3,99 éves korú gyermek veheti igénybe.
Gyógyfürdő és Vízivilág Családi jegy: 2 felnőtt és 1 gyermek 13 800 Ft 2 felnőtt + 1 gyermek (4-14 éves korig). A jegyek kizárólag egyszeri belépésre érvényesek. A jeggyel a teljes fürdőkomplexum használható.
Gyógyfürdő és Vízivilág Esti relax jegy 3 500 Ft 17 órától vásárolható. Csak a 20:00 óráig nyitva tartó napokon váltható. Korosztálytól függetlenül. A jeggyel a teljes fürdőkomplexum használható.
Gyógyfürdő és Vízivilág Felnőtt napijegy 6 100 Ft A jegyek kizárólag egyszeri belépésre érvényesek. A jeggyel a teljes fürdőkomplexum használható.
Gyógyfürdő és Vízivilág Családi jegy: további gyermek 3 600 Ft CSAK családi jegy mellé váltható további gyermek esetén (4-14 éves korig). A jegyek kizárólag egyszeri belépésre érvényesek. A jeggyel a teljes fürdőkomplexum használható.

Jegy típusa | Strandfürdő Ár [Ft] Megjegyzés
Strandfürdő családi jegy: 2 felnőtt és 1 gyermek 9 400 Ft 2 felnőtt + 1 gyermek (6-14 éves korig) 6 éves kor alatt ingyenes a belépés. A jegyek kizárólag egyszeri belépésre érvényesek. A jegy csak a strandfürdő területére érvényes.
Strandfürdő felnőtt bérlet 7 alkalmas 26 800 Ft 7 alkalmas belépő. A jegyek kizárólag egyszeri belépésre érvényesek. A jegy csak a strandfürdő területére érvényes.
Strandfürdő kedvezményes bérlet 7 alkalmas 20 900 Ft

7 alkalmas belépő. 62 éves kortól fényképes születési dátumot tartalmazó igazolvánnyal vásárolható vagy érvényes nappali tagozatos diákigazolvánnyal rendelkező személy veheti igénybe, illetve gyermekek 4 éves kortól. A jegyek kizárólag egyszeri belépésre érvényesek. A jegy csak a strandfürdő területére érvényes.

Strandfürdő kedvezményes délutáni jegy 2 900 Ft

15 órától vehető igénybe. 62. életévét betöltött személy vagy érvényes nappali tagozatos diákigazolvánnyal rendelkező személy veheti igénybe, illetve gyermekek 4 éves kortól. A jegyek kizárólag egyszeribelépésre érvényesek. A jegy csak a strandfürdő területére érvényes.

Strandfürdő kedvezményes napijegy 3 200 Ft 62. életévét betöltött személy vagy érvényes nappali tagozatos diákigazolvánnyal rendelkező személy veheti igénybe 6 éves kortól. 6 éves kor alatt ingyenes a belépés. A jegyek kizárólag egyszeribelépésre érvényesek. A jegy csak a strandfürdő területére érvényes.
Strandfürdő esti jegy 2 200 Ft 17 órától vásárolható. Csak a 20:00 óráig nyitva tartó napokon váltható. Korosztálytól függetlenül. A jegy csak a strandfürdő területére érvényes.
Strandfürdő családi jegy: további gyermek 2 200 Ft CSAK családi jegy mellé váltható további gyermek esetén (6-14 éves korig) A jegyek kizárólag egyszeri belépésre érvényesek. A jegy csak a strandfürdő területére érvényes.
Regisztrációs jegy 300 Ft 0-3,99 éves korú gyermek veheti igénybe.
Strandfürdő felnőtt délutáni jegy 3 400 Ft 15 órától vehető igénybe. A jegyek kizárólag egyszeri belépésre érvényesek. A jegy csak a strandfürdő területére érvényes.
Strand Kilépőjegy 800 Ft A jegyek kizárólag egyszeribelépésre érvényesek. A jegy csak a strandfürdő területére érvényes.
Strandfürdő felnőtt napijegy 4 100 Ft A jegyek kizárólag egyszeri belépésre érvényesek. A jegy csak a strandfürdő területére érvényes.

Vásárolja meg belépőjegyét mobilfizetéssel!

Viszonteladó Platform Ügyfélszolgálat
Nemzeti Mobilfizetési Zrt. Android/iOS +36 36 889 889

Az ingyenes applikációk a https://nemzetimobilfizetes.hu/applikaciok oldalon, illetve az alábbi linkeken érhetőek el.

App Store Google Play

További részletekért látogasson el a https://harkanyfurdo.hu/ oldalra.